Om Os

Virksomheden der blev etableret i 1997, er i dag en moderne maskinfabrik der beskæftiger dygtige og ansvarsbevidst medarbejdere, alle med stor erfaring i de funktioner de varetager. Vi gør meget for at leve op til de krav og forventninger, som kunderne har til det stykke arbejde, de betror os. Vi lægger stor vægt på fleksibilitet vedr. levering, og deltager meget gerne i udviklingsprocessor med vores store erfaring. Vores medarbejdere og maskinpark gør det muligt at varetage løsning af specialopgaver som i nogle tilfælde foregår på kundernes adresser. Vores services indbefatter også afhentning og levering i forbindelse med opgaver.

Produktionen har følgende afdelinger:

• Drejeafdeling med 4 CNC styrede og en manuelle maskine
• Fræseafdeling med 4 CNC styrede og en manuelle maskine
• Mellemmontage

Brian Thomsen

Brian Thomsen er egentlig udlært på Randers Tandhjulfabrik, men fik på et tidspunkt lyst til at prøve selv. Derfor etablerede han i 1997 BT’s Maskinfabrik. Det har han aldrig fortrudt. Det går godt. Han har en fin og alsidig fabrik med lager og kontor, hvor Trine holde styr på regnskabet. På fabrikken er der pt 5 maskinarbejdere, når Brian regner sig selv med, og en lærling.

Service er service

For Trine og Brian er service ikke en tom kliché, som alle mere eller mindre kan påstå, at de kan levere. For ægteparret betyder det ord simpelthen det, det indeholder. Det betyder først og fremmest, at de altid er til at få fat i, når noget brænder på hos en kunde. Virksomheden er indstillet på at gå i luften omgående, også selv om det er søndag – eller sent på dagen. Men det betyder i det daglige også, at man henter og bringer. Det kan være tegninger, eller det kan være produkter og maskiner, der skal repareres. "Vi mener ikke, at kunden skal bruge tid på det. Det gør vi gerne," udtaler Brian. "Det handler jo om, at vore kunder er vores levevej."

Kraften bag BT's Maskinfabrik